Warsztaty kulinarne na Targu Śniadaniowym

Udostępnij:

DSC04299-min
TapiGotuje

O mnie

Tapinder Sharmaa

Tak się nazywam. Dla przyjaciół po prostu Tapi. Jestem Hindusem z pochodzenia, Polakiem z wyboru. Właścicielem sieci restauracji GANESH. Myślę, że doskonale radzę sobie z łączeniem tych skrajnie różnych kultur prywatnie oraz zawodowo. W kuchni pozostaję jednak wierny swojej hinduskiej, a w dodatku wegetariańskiej naturze. 
Zobacz więcej

cropped-DSC01111

Tapinder Sharma

Jak wiecie od kilku lat w Warszawie jedna z moich restauracji GANESH
regularnie wystawia się na Targach Śniadaniowych (w każdej z
lokalizacji). Mamy tam swoją rzeszę fanów która regularnie nas odwiedza
i z zamkniętymi oczami z pamięci zamawia swoje ulubione dania. Ostatnio
z okazji organizacji Indyjskiej edycji zostałem poproszony przez
organizatorów o poprowadzenie warsztatów kulinarnych w plenerze. Nie
ukrywam, pierwszy raz miałem okazję poprowadzić zajęcia z gotowania w
takich okolicznościach, ale ponieważ pogoda była cudowna – absolutnie
indyjska- to okazały sie one być jednymi z lepszych jakie miałem okazję
poprowadzić w swojej trenerskiej karierze 🙂 Jak zawsze uczestnicy
dopisali i na wszystkich zajęciach miałem komplet uczestników. Było dużo
śmiechu, radochy, wakacyjnego luzu i przede wszystkim pytań o kuchnię
indyjską.

Poniżej przedstawiam Wam kilka zdjęć z naszego gotowania:

Zostaw komentarz