Warsztaty kulinarne "W Indyjskiej Wege Restauracji"
Gotuj Smaczniej Szybciej Zdrowiej
- TERMIN: 29.10.2021
- BYTOM - Fudio
O warsztacie
Poznaj świat kuchni indyjskiej
Wegetariańska część kuchni indyjskiej zdominowana jest przez serek Paneer i strączki. Idąc “na hindusa”, jeśli nie decydujecie się na mięso – to jest duże prawdopodobieństwo, ze właśnie któreś z tych składników wyląduje na Twoim talerzu. Ale czemu by nie skusić się na zrobienie, której z stych potraw w domu? Na tych warsztatach uczę Was jak zrobić ten słynny serek Paneer aż ostatecznie robimy z niego danie główne. Kolejnym hitem tych warsztatów jest czarna soczewica w sosie maślanym, która niemal codziennie ląduje na hinduskich stołach! Nauczę Ciebie robić te dania jak w prawdziwej indyjskiej restauracji!
Najlepszy sposób zachowania zdrowia – nie jeść, gdy się nie chce i przestać jeść, gdy jeszcze jest chęć do jedzenia
Główne atrakcje
Poznaj świat kuchni indyjskiej
Wyjątkowe doznania kulinarne
którymi zapewniam, zachęcę Was do odstawienia czasem mięsa
Poznacie magię indyjskich przypraw
jak ich używać by nie przesadzić i w jaki sposób można odczarować zwykłego ziemniaka
Bliżej poznacie kulinarne Indie
jak ich używać by nie przesadzić i w jaki sposób można odczarować zwykłego ziemniaka
Miło spędzicie czas
i wzajemnie wymienimy się pozytywną energią i doświadczeniem
Program warsztatu
Zrób z jedzeniem więcej
Robienie słynnego serka Paneer
Zdradzę Ci recepturę na wykonanie naszej indyjskiej kulinarnej dumy narodowej!
Robienie słynnego serka Paneer
Onion Bhaji
Słynne placuszki cebulowe
Onion Bhaji
Dal Makhani
Czarna soczewica w śmietanowo maślanym sosie
Dal Makhani
Kadai Paneer
Serek Paneer z warzywami w sosie Curry
Kadai Paneer
Veg Pulao
Ryż Basmati podsmażany z warzywami
Veg Pulao
Prowadzący
Skontaktuj się z nami
Tapider Sharma
Tak się nazywam. Dla przyjaciół po prostu Tapi. Jestem Hindusem z pochodzenia, Polakiem z wyboru. Właścicielem sieci restauracji GANESH. Myślę, że doskonale radzę sobie z łączeniem tych skrajnie różnych kultur prywatnie oraz zawodowo. W kuchni pozostaję jednak wierny swojej hinduskiej, a w dodatku wegetariańskiej naturze. Obecnie jestem jednym z niewielu w Polsce trenerów kuchni indyjskiej i prowadzę kursy kulinarne na różnych poziomach zaawansowania.
Obecnie jestem jednym z niewielu w Polsce trenerów kuchni indyjskiej i prowadzę kursy kulinarne na różnych poziomach zaawansowania.Obecnie jestem jednym z niewielu w Polsce trenerów kuchni indyjskiej i prowadzę kursy kulinarne na różnych poziomach zaawansowania.
Zarezerwuj miejsce
Zapisy zamykamy za
- 00Dni
- 00Godz
- 00Min
- 00Sek
Warsztaty kulinarne "W Indyjskiej Wege Restauracji"
Kiedy?
- DATA: 29.10.2021
- BYTOM - Fudio
- 17:00
Cena:
225 PLN
Kontakt
Skontaktuj się z nami
Masz pytania?
Masz do mnie pytanie?
Chcesz zorganizować wegetariańskie warsztaty kulinarne dla swoich pracowników lub większej grupy znajomych? Może po prostu chcesz dołączyć do jakiejś grupy na wspólne gotowanie? Masz propozycję współpracy? Zachęcam do kontaktu!