Warsztaty kulinarne "Wegańska podróż do Indii"
Gotuj Smaczniej Szybciej Zdrowiej
- TERMIN: 24.11.2021
- WARSZAWA - Skład Bananów
O warsztacie
Poznaj świat kuchni indyjskiej
Jesteś na diecie wegańskiej, albo może planujesz na nią przejść? Nie wiesz jak się zabrać za bezmięsne gotowanie albo brakuje Ci już pomysłów czy inspiracji? Nie możesz przegapić tego warsztatu! Jestem wegetarianinem od urodzenia, więc kuchnia wegańska to już dla mnie tylko formalność! Podczas wspólnego gotowania pokażę Ci jak doprawić danie by było smaczne i aromatyczne – bo w jakiej kuchni jeśli nie indyjskiej robi się to lepiej? 🙂
Najlepszy sposób zachowania zdrowia – nie jeść, gdy się nie chce i przestać jeść, gdy jeszcze jest chęć do jedzenia
Główne atrakcje
Poznaj świat kuchni indyjskiej
Wyjątkowe doznania kulinarne
którymi zapewniam, zachęcę Was do odstawienia czasem mięsa
Poznacie magię indyjskich przypraw
jak ich używać by nie przesadzić i w jaki sposób można odczarować zwykłego ziemniaka
Bliżej poznacie kulinarne Indie
jak ich używać by nie przesadzić i w jaki sposób można odczarować zwykłego ziemniaka
Miło spędzicie czas
i wzajemnie wymienimy się pozytywną energią i doświadczeniem
Program warsztatu
Zrób z jedzeniem więcej
Potrawa I
Potato roll samosa – smażone indyjskie “paszteciki” z ziemniaczanym farszem
Potrawa I
Potrawa II
Matar mushroom dry – pieczarki podsmażane z groszkiem w sosie Masala
Potrawa II
Potrawa III
Green kashmiri aloo – ziemniaki w aromatycznym kolendrowo-miętowym sosie
Potrawa III
Potrawa IV
Methi rice – ryż podsmażany z suszonymi liśćmi kozieradki
Potrawa IV
Potrawa V
Malpua – słynny deser z Jaipuru
Potrawa V
Prowadzący
Skontaktuj się z nami
Tapider Sharma
Tak się nazywam. Dla przyjaciół po prostu Tapi. Jestem Hindusem z pochodzenia, Polakiem z wyboru. Właścicielem sieci restauracji GANESH. Myślę, że doskonale radzę sobie z łączeniem tych skrajnie różnych kultur prywatnie oraz zawodowo. W kuchni pozostaję jednak wierny swojej hinduskiej, a w dodatku wegetariańskiej naturze. Obecnie jestem jednym z niewielu w Polsce trenerów kuchni indyjskiej i prowadzę kursy kulinarne na różnych poziomach zaawansowania.
Obecnie jestem jednym z niewielu w Polsce trenerów kuchni indyjskiej i prowadzę kursy kulinarne na różnych poziomach zaawansowania.Obecnie jestem jednym z niewielu w Polsce trenerów kuchni indyjskiej i prowadzę kursy kulinarne na różnych poziomach zaawansowania.
Zarezerwuj miejsce
Zapisy zamykamy za
- 00Dni
- 00Godz
- 00Min
- 00Sek
Warsztaty kulinarne "Wegańska podróż do Indii"
Kiedy?
- DATA: 24.11.2021
- WARSZAWA- Skład Bananów
- 18:30
Cena:
270 PLN
Kontakt
Skontaktuj się z nami
Masz pytania?
Masz do mnie pytanie?
Chcesz zorganizować wegetariańskie warsztaty kulinarne dla swoich pracowników lub większej grupy znajomych? Może po prostu chcesz dołączyć do jakiejś grupy na wspólne gotowanie? Masz propozycję współpracy? Zachęcam do kontaktu!